Het Fibrocentrum ziet dagelijks cliënten met fibromyalgie. Hieronder geven we een aantal reacties weer van cliënten waarvan we de behandelingen hebben afgerond. Het is prachtig om te zien hoe de cliënten na nauwkeurig en gemotiveerd het behandelprogramma te hebben doorgewerkt de pijn en vermoeidheid dikwijls afnemen.

De ervaringen van de cliënten gebruiken wij om onze fibromyalgie behandelingen te evalueren zodat we ze kunnen verbeteren. De Universiteit Leiden zal tijdens de lopende onderzoeken deze taak op zich nemen zodat er onafhankelijk en op een wetenschappelijk niveau kritisch naar onze behandelingen gekeken wordt. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van onze behandelingen en kunnen we onze cliënten de beste zorg bieden van dit moment.

Ervaringen

Marieke (28) – “Ik voel me weer goed.”

Dit had ik nodig. Ik was altijd op zoek naar de juiste behandeling maar heb het nooit gevonden. Door de behandeling van het Fibrocentrum heb ik weer controle over mijn lichaam en ben ik meer in balans. De pijn en vermoeidheid zijn dermate afgenomen dat het me niet meer stoort in mijn leven. De vicieuze cirkel is doorbroken.

Andrea (43) – “Ik kan weer genieten.”

Voor de behandeling had ik veel last van pijn en vermoeidheid. Ik cijferde me weg en was teruggetrokken. Nu durf ik me meer te uiten en zet ik mijzelf op nummer één. Lichamelijk voel ik me beter en ik heb 35% meer energie. Mijn beste vriendin kon zich niet voorstellen dat dit ooit zou gebeuren. Ik kan nu nog meer genieten van mijn zoontje en man. De behandeling heeft mij veel goeds gebracht.

Lees meer over Fibromyalgie

maak-een-afspraak

Maak een afspraak en krijg weer grip op de pijn en vermoeidheid