Vergoedingen

Elk jaar bepaalt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de prijzen die zorginstellingen mogen rekenen voor hun behandelingen. Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars en daarom vergoeden de zorgverzekeraars een bepaald percentage van de behandeling fibromyalgie. Voor elke zorgverzekeraar is dat een verschillend percentage. Wij hebben ervoor gekozen om geen contracten aan te gaan met de zorgverzekeraar om onze authenticiteit te kunnen behouden. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden onze trajecten (zie afbeelding hieronder). Bekijk dus goed welke zorgverzekering je hebt en stap tijdig over.

Ondanks dat er geen contracten zijn met de zorgverzekeraar zorgen wij dat er geen administratieve rompslomp ontstaat door het gebruik van een akte van Cessie. De akte van cessie is een verklaring waarin is opgenomen dat de aanspraak op de zorgverzekeraar wordt overgedragen aan het Fibrocentrum.

Eigen risico

Jaarlijks stelt de overheid het verplichte eigen risico vast voor alle verzekerden van 18 jaar en ouder. Het bedrag is voor iedereen hetzelfde. In 2018 is de hoogte van het eigen risico € 385,-.  Zelf kun je echter een vrijwillige extra eigen risico instellen tot maximaal€ 500,- waardoor je maximale eigen risico in totaal € 885,- kan bedragen.

Vergoedingen Behandeling Fibromyalgie Fibrocentrum

Lees meer over Fibromyalgie

maak-een-afspraak

Maak een afspraak en krijg weer grip op de pijn en vermoeidheid

Waarom Fibrocentrum

Waarom Fibrocentrun? Lees hier meer over dé fibromyalgie specialist